Extra Geld Verdienen Online als student. Wat Werkt Het Best?

Online geld verdienen als student.

Hier zul jij bekent worden gemaakt met de 5 beste methodes van geld verdienen voor studenten. Deze methodes zijn de meest voorkomende manieren van online geld verdienen student. Ook zijn deze methodes door meerdere mensen gebruikt en hebben meerdere van die mensen ook een groot inkomen hiermee bereikt. onthoud er gebeurt niet veel als je niet jezelf hier 100% voor inzet. Als jij financieel afhankelijk wilt worden, zul je daar dus echt hard voor moeten werken, maar geloof in jezelf dan kun je een heel eind komen! Natuurlijk kan je een van deze 5 manieren van geld verdienen ook gebruiken voor een klein extra bedragje per maand erbij voor naast je studie. Of zoals hierboven je gaat er helemaal voor en zorgt voor een groot inkomen. Bij deze lees verder voor de 5 beste manieren van geld verdienen online.

1: Affiliate marketing.

Als je in het bezit bent van een website waar een goed aantal bezoekers per maand aanwezig zijn dan is affiliatie marketing goed voor jou! Natuurlijk kun je affiliate marketing ook doen als je een groot platform op sociale media hebt op kunnen bouwen. Dan praten we over Instagram, YouTube en mogelijk zelfs op Pinterest. Als je geen van deze dingen in bezit hebt geen zorgen! Je kunt natuurlijk altijd zelf een website creëren. Zelf een website creëren, gaat wel tijd kosten voordat het wat gaat opleveren, sinds je eerst publiek op je site moet gaan bouwen. Ditzelfde geld voor een sociale media platform als je dit nog op moet zetten, gaat dit ook tijd kosten. Je zult met originele content moeten komen, wil jij een groot platform kunnen creëren.

Als je dit gelukt is om te maken en je hebt publiek kun je beginnen met affiliate marketing. Je kunt dan links naar bedrijven in jou websites of op jou sociale media adverteren. Zodra iemand dan op jou affiliatie link klikt en wat koopt op de website van het bedrijf waar jij die link voor hebt, zal jij een commissie ontvangen. Een commissie kan bestaan uit 5-50% procent van de verkoopprijs van het product dat de potentiële klant koopt.  Bedenkt altijd dat als je iets nieuws gaat maken. Wees creatief, wees origineel en probeer niet teveel andere te kopiëren. Affiliatie link bedrijven zoeken altijd naar content die hun bedrijf of product waarde bieden. Hier een video van de KVK waar ze in het kort uitleggen wat affiliate marketing nou precies inhoud. Daarnaast nog video over affiliate marketing van iemand die er zelf veel succes mee heeft kunnen opbouwen. Hij legt 2 manieren uit van slim te werk gaan. Check it out!

2: Daytrading of beleggen.

Heb jij kennis over beleggen of wil je graag deze kennis leren? Dan zou beleggen in crypto, aandelen, ETF of opties misschien wel iets voor jou zijn. De meer veilige manieren van investeren in dit geval zijn dan vooral ETF en grote aandelen. Deze zijn veiliger, omdat het risico van grote schommelingen zich hier bijna niet voor kunnen doen. Dit omdat ETF meerdere bedrijven in een geheel aandeel zijn gegooid, dus als een stijgt en een daalt, trekken zij elkaar recht. En bij grote aandelen zoals Apple, Amazon en Google, sinds zij al zo groot op de markt zijn zullen er daar geen drastische veranderingen plaatsvinden, tenzij er enorm slecht nieuws over is. Dus houd jezelf op de hoogte. Als we praten over beleggen met meer risico komen we aan bij  Daytraden, crypto en net beginnende bedrijven die hun aandelen op de markt gooien. Ook al zijn er bij crypto een paar munten die relatief stabiel zijn zoals: Bitcoin en Ethereum. Desondanks zijn er in crypto veel munten die heel instabiel zijn en heeft crypto over de jaren heen wel een aardige klapper meegemaakt. Er valt zeker nog winst uit te halen, maar wees voorzichtig met je keuze. Zelfde geld voor beginnende bedrijven aandelen de schommelingen kunnen hier vreselijk onvoorspelbaar zijn. Dus denk er goed over na voordat je iets aanschaft. Daytraden/opties handelen zijn al helemaal risicovol. Hier zit een tijdslimiet aan jou aankoop tot wanneer jij hem kan verkopen. In theorie ben je hier bezig met een inschatting maken of een aandeel gaat stijgen of dalen in een korte periode. Dit is enorm risicovol sinds je ook jouw volledige bedrag kan verliezen, maar als je goeie kennis opdoet voordat je dit gaat doen, is er een goeie kans aanwezig dat dit veel geld kan opleveren.

Niks is zonder risico!

Houd wel rekening dat beleggen niet zonder risico’s zijn. Sommige nog risicovoller dan andere. Zorg ervoor dat als je begint met beleggen je ook daadwerkelijk weet waar je aan begint. Neem de tijd om je te verdiepen in beleggen. Stap nooit blindelings op gevoel ergens in. Grote kans dat dat niet een positief einde heeft. Beleg dan ook nooit geld wat je daadwerkelijk niet kan missen. Zo voorkom je financiële problemen. Wil je graag starten met beleggen, maar heb je gewoon nog geen duidelijk beeld wat je precies wilt doen? Heel begrijpelijk het is ook allemaal best veel informatie. Ik heb hier voor jou een platform waar experts jou kunnen helpen met traden en in sommige gevallen zelfs trades voor jou maken. Door met experts in zee te gaan, voorkom je ook meer risico’s van geld verliezen, want ja zij weten natuurlijk hoe het allemaal werkt. En misschien nadat jij meer hebt gelezen hierover word jij ook een expert in beleggen!

3: MET Dropshipping.

Wanneer je denkt aan het opzetten van een winkel online is het inkopen van artikelen en die naar jou locatie  te sturen om het zo weer naar de klant toe te sturen. Het is heel belangrijk dat je begrijpt dat dropshipping en een online webwinkel hebben beide een heel anders principe is. Waar je bij de een je producten zelf moet regelen en moet aanschaffen, is dit bij dropshipping niet van noodzaak. Bij dropshipping is het de bedoeling dat jij gaat zorgen dat de producten die jij wilt verkopen gelijk vanuit de leverancier door gaan naar de klant. Er zitten dan ook veel voordelen aan dropshipping. Waar dat vooral ligt bij de zaken gerelateerd aan producten aanschaffen. In Nederland heb je de mogelijkheid dropshipping te doen via het Bol.com platform. Zij hebben een platform voor eigen ondernemers die willlen verkopen op Bol.com.

Blijf wel onthouden dat de service die wordt verleend aan jou van de producten direct versturen naar jou klanten je wel geld gaat kosten. Niets is natuurlijk gratis op deze wereld. Waar je dan vooral kosten zou voor moeten betalen zijn dus de leverancierskosten en als je echt slim bezig wilt zijn ook een verzendingscentrums kosten. Deze verzendingscentrum regelen dan het inpakken, labelen, verzendingen en retours voor jou. Hoe ideaal is dat!? Bedenk wel dat voordat je kan beginnen met dropshipping je wel een eigen bedrijf moet hebben dat ingeschreven is bij de KVK. Als je dit gaat doen zorg dan dat je een eenmanszaak ervan maakt. De eenmalige inschrijfkosten voor een bedrijf bij de KVK zijn 51,95.

De verschillende platformen voor dropshipping.

Dropshipping is mogelijk via meerdere platformen. Zoals hierboven vernoemt kun je op Bol.com dropshipping, maar dit is ook mogelijk bij Amazon en VidaXL. De meeste voorkomende webwinkels/leveranciers waar vanuit gedropshipped word zijn: Alibaba en Ali expres. Dit omdat zij een ruim assortiment hebben met een redelijk goedkope verkoopprijs en mogelijike korting als je een grote hoeveelheid aanschaft. Dit kan voor mooie winst marges zorgen. Wees wel bewust dat de levertijden van deze twee leveranciers wel lang zijn. Dit kan verschillen van 7-25 dagen, omdat deze bedrijven in China gevestigd zijn. Vind jij dit te lang overweeg dan dus een aparte leverancier die producten binnen 1-3 dagen kan leveren naar Nederland. Hier betaal je dus wel extra kosten voor, maar is het wel waard voor jou klanten. Hieronder vind jij wat ik persoonlijk de meest duidelijke uitleg van dropshipping op bol.com vind. Hij legt stap voor stap uit hoe het werkt en wat slim is om te doen als je wint beginnen. Voor de lezers die geen Nederlands verstaan. Check de video hieronder voor duidelijk uitleg! Dit is wel gericht dan op Shopify. Natuurlijk kun je dit ook doen via Amazon alleen zitten hier wat meer kwalificaties aan voordat je dit mag doen via Amazon.

4: Je eigen webwinkel beginnen.

Je eigen webwinkel beginnen is ook een manier om goed geld te kunnen verdienen. Hierbij ben je  opzoek naar de juiste producten voor de juiste prijs die jij op jou eigen website gaat verkopen. Net als de meeste zaken om geld te verdienen, ga je niet de eerste maand gelijk veel geld verdienen. Als je dit goed aanpakt en je hebt een mooie webwinkel is de kans wel zeker aanwezig dat dit jou veel geld kan opleveren. Je kan zo een webwinkel starten via verschillende platformen waar Shopify en Wix wel het belangrijkste en grootste platform is om jou eigen webwinkel te starten. Onthoud wel dat je  hiervoor wel eerst goed vooronderzoek moet gaan doen. Dit wil inhouden dat je eerst moet gaan kijken waar is er goed vraag naar. Ook moet je kijken hoe ga je jou webwinkel promoten naar de buitenwereld, sinds dit natuurlijk niet vanzelf groot gaat worden. Je kan advertenties kopen, delen met vrienden en familie of op sociale media jou webwinkel te delen. Dit kan zijn op Snapchat, Instagram, Facebook, Twitter of YouTube.  

Onthoud dat dit niet hetzelfde is als dropshipping waar je geen artikelen op jou eigen locatie moet hebben. Hier ben je afhankelijk van jezelf. Dan zullen de producten ook hoogst waarschijnlijk als eerst in je eigen huis moeten worden ingepakt en verzonden. Onthoud dat het belangrijk is dat als je graag financieel afhankelijk wilt worden je je hier ook 100% voor moet inzetten. Je kunt natuurlijk deze dingen ook doen als hobby voor een extra zakcentje kan dit natuurlijk ook. De video hierboven laat ook zijn hoe jij jou eigen webwinkel kunt maken. Wel gefocust op dropshipping, maar het is hetzelfde principe van opzetting van jou webwinkel. Onthoud niks gebeurd zomaar in het leven. Verandering gebeurd bij jou!

5: Advertenties en Sociale media

Deze laatste manier van geld verdienen ligt wel aan of je een groot platform binnen hand bereik hebt liggen. Hier praten we dan over een groot YouTube kanaal, grote facebook groepen, veel volgers op Instagram of veel mensen die jou foto’s bekijken op Pinterest. Op al deze platformen heb je de mogelijkheden om advertenties te plaatsen. Zo kun je op deze platformen producten promoten en daar een mogelijke commissie van krijgen of wat meeste voorkomend is dat je advertenties bij video’s of Instagrampost plaatst. Als je een groot platform hebt, zullen bedrijven jou goed betalen voor het plaatsen van hun product in jou video of foto. Dit kun je vooral doen bij Instagram en YouTube gerelateerde zaken. Bij Facebook en Pinterest is het vooral het promoten van producten. Zo kun je in grote groepen van Facebook producten promoten die gerelateerd zijn aan de groepsonderwerpen. Onthoud wel dat niet in elke groepen promotie word gewaardeerd. Daarnaast kun je dus ook via Pinterest producten promoten. Dit doormiddel van een foto te plaatsen met daarbij de link naar het product of website dat je wilt promoten. Soort vergelijkbaar met affiliate marketing, want je gebruikt wel affiliate links. Dit kost alleen minder werk dan  een website creeeren voor affiliate marketing. Zo kom je weer terug naar de begin pagina. Wil jij geld verdienen vanuit huis met sociale media, maar weet je niet precies hoe je dat kan doen? Met deze strategie kun je vanuit huis 25-50 euro per uur maken puur door bepaalde dingen te doen op sociale media. Meer kun je hier lezen als je wilt weten hoe dit precies werkt!

Wil jij graag een reactie geven over deze pagina? Dat kan via dit forum hieronder. Ik reageer persoonlijk op de reactie. Het mogen ook tips zijn voor deze website. Alles is welkom!
E-mail
Bericht
Het formulier is met succes verzonden!
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden.

Wil je graag hier aan de slag mee, maar heb jij moeite met jezelf ertoe zetten of zitten slechte gewoontes jou in de weg? Check dan deze website.

Van Slechte gewoontes afkomen hoe doe je dit? | Vanslechtegewoontesafkomen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »